3 motive pentru care vei adora ideea de relocare in una din vilele Santa Maria Bay

Cum suna ideea de a locui langa malul marii? Nu doar pe perioada concediului, cand toti gasiti o astfel de idee una ideala, un loc in care natura va dezmiarda in fiecare dimineata, cu un rasarit superb, in fiecare seara cu un apus pe masura, ora de ora de asemenea.

A locui in zona pe termen lung vorbind este poate un rasfat binemeritat, un loc idilic si un camin care nu poate fi comparat cu nimic altceva.

Santa Maria Bay, un cartier rezidential unic ca si concept, reperat in Constanta, dispune de 3 tipuri de vile care prin facilitatile pe care le au, prin insasi amplasarea lor, prin conditiile oferite si mai ales arhitectura lor sunt loc ideal pentru a locui.

Vilele dispun de suprafete mari, respectiv  350 mp -450 mp, de loturi de mp. Sunt 3 tipologii, fiecare cu avantajele sale. Punctul comun ramane insa locatia desavarsita, avand malul marii ca priveliste. Cartierul a fost construit pe o panta, astfel incat fiecare vila dispune de panorama.

  • Vile de lux

Santa Maria Bay este un cartier de lux. Proiectul in sine a pornit de la ideea de a construi altfel de case, de a crea o comunitate pe care cu usurinta sa o numesti acasa.

Asadar au fost folosite materiale de calitate, pentru constructii durabile. Vilele impresioneaza prin locatie, amplasare, suprafata, dar si prin arhitectura lor, prin stilul pur mediteranean.

Nu tine numai de ideea de a locui la casa, ci si de oaza de liniste, de a fi in armonie cu natura, de a trai frumos intr-un loc unde natura incanta. Spatiile verzi sunt de asemenea parte din proprietatile acestui cartier, vilele dispun de terase, de spatii amenajate in aer liber unde sa petreci ore de relaxare.

  • Vile cu tot confortul posibil

Compartimentarea acestora este si ea una interesanta. Dispun de 3 etaje, cu dormitoare ce au bai proprii, de mansarda care la randul sau a fost compartimentata ca fiind un apartament.

Living generos, zona de luat masa, parcare inclusa, ascensor privat in cazul celei mai mari vile, cea de tip A, sunt de asemenea o definitie a acestor locatii. Altfel spus exista tot confortul pentru cei care decid sa locuiasca aici, confort si ceva mai mult pentru ca sunt create conditii extraordinare de trai.

  • Zona cu potential

Aparte de faptul ca este un cadru idilic, sa poti admira in orice moment malul marii, sa ai marea aproape, sa traiesti sanatos, intr-un loc aparte de aglomeratia urbana si de poluare, Santa Maria Bay este pozitionata intr-o zona cu mare potential si palanuri marete in perspectiva. Asadar investitia intr-o locuinta aici este dublata de avantajul valorii sale, acum si pe viitor.

Santa Maria Bay Residence este localizat pe Faleza Nord, str. Toma Caragiu din Constanta. Poti afla mai multe vizionand pagina https://www.santamariabay.ro/acasa/ unde te asteapta si un tur virtual.