Alegerea service-ului gsm in orasul tau! Ce optiuni avem?

Service iPhone

Reparatiile nu sunt deloc ieftine si se incearca evitarea lor, doar ca in unele cazuri chiar sunt necesare. Nimeni nu isi doreste sa mearga la service ca ii s-a defectat telefonul, dar daca telefonul are nevoie de o reparatie din diverse motive, nu ii mai functioneaza microfonul, difuzorul sau este foarte spart, incat nu mai functioneaza display-ul, nu exista o alta solutie. Dar atunci cand alegem service-ul gsm nu trebuie sa mergem la primul care ne iese in cale, ci trebuie sa mergem la unul potrivit pentru telefonul nostru, adica IOS sau Android. Daca nu sti care este service-ul gsm potrivit pentru telefonul tau si vrei sa afli, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Daca ai un IOS, ma gandesc ca stii ca acest tip de telefoane este unul mai fragil, mai sensibil si mai pretentios, de aceea are nevoie de o atentie sporita in timpul reparatiei. Este indicat sa apelezi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone indiferent de tipul reparatiei, pentru ca acei angajati sunt mai experimentati in problemele acestor telefoane. Asa ca, daca ai un Iphone 11 PRO si este spart si vrei un nou display iphone 11 pro, este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone. Nu inseamna ca cei de la service-ul gsm universal nu se descurca, doar ca este posibil sa nu aiba piesele sau instrumentele necesare pe stoc si reparatia ar dura mai mult, dar exista si posibilitatea de a nu se pricepe la o reparatie mai dificila la un Iphone.

In schimb, daca ai un Android, acest tip de telefon nu este asa de fragil, sensibil si pretentios ca Iphone-urile si poti sa mergi cu el la un service gsm universal. 

 

Daca vrei o metoda de repratie care necesita costuri minime sau chiar deloc, poti sa repara telefonul de la tine de acasa, dar doar daca ai tot ce este necesar pentru o reparatie si daca te pricepi la reparatii. In caz contrar, cel mai bine este sa mergi direct la service gsm, pentru ca exista unele piese mai sensibile care nu trebuiesc atinse si daca tu le atingi, este posibil ca ele sa trebuiasca sa fie schimbate si tot la service va trebui samergi, doar ca in loc de o reparatie vei plati 2.

Daca esti norocos si telefonul s-a stricat cat timp are garantie, trebuie sa mergi in baza bonului si a certificatului de garantie la companie si toate costurile vor fi suportate de aceasta. 

 

Acestea fiind spuse, daca ai un IOS este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, dar daca ai un Android poti sa mergi la un service gsm universal. Indiferent de ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi sau daca nu ai tot ce este necesar pentru reparatie la tine acasa.