Alegerea telefonului potrivit

Inlocuire sticla iPhone 7
Inlocuire sticla iPhone 7

Fiecare dintre noi detine cate un telefonul mobil, unii dintre noi au un telefon de ultima generatie, altii nu. Din pacate, in zilele noastre un telefon nu este un moft, cat este o necesitate. Daca nu ai un telefon, iar la locul de munca ai un grup de whatsapp in care se vorbesc lucruri importante, tu nu ai de unde sa stii ce se vorbeste acolo. Este un moft, modelul si marca de telefon pe care iti doresti sa il cumperi. Daca aspiri la Samsung Galaxy S20 sau la Iphone 11, in conditiile in care ai deja un telefon care functioneaza bine, acesta este un moft.

Din cauza evolutiei tehnologiei atat de rapid, s-a creat si dependenta de telefon. Daca plecam de acasa, mai intai verificam sa vedem daca avem telefonul la noi, dupa aceea sa verificam daca ne-am luat portofelul, cheile si alte lucruri importante si necesare. 

Dar in momentul in care vrem sa ne cumparam un telefon, dupa ce criterii ar trebui sa ne ghidam ca sa ne dam seama daca este un telefon bun sau unul care dupa 2 luni de utilizare se blocheaza? In primul rand, trebuie sa vedem ce marca este. Brandurile de top, adica Apple, Samsung si Huawei au in general telefoane bune. Dar daca vrei un telefon performant, care sa mearga bine, dar nici cel mai scump telefon care s-a lansat recent pe piata, te poti orienta catre telefoanele Samsung Galaxy de la S7 in sus, dar si de la A7 in sus. La Iphone pe poti orienta catre modele de la 7 in sus, iar la Huawei, la modelele de la P10 in sus. Este important sa stii ca daca vei avea nevoie de o reparatie, la modele mai noi de telefoane sunt preturi mai mari. De exemplu, vei plati mai mult pentru o schimbare geam la Iphone 7 Plus, decat la Iphone 6. 

Daca tu ai nevoie doar de un telefon in care sa ai un grup de whatsapp si sa poti sa accesezi din cand in cand Google, poti sa te indrepti si catre ceva mai ieftin precum Nokia, HTC sau Sony. Nokia inainte era si el un brand de top, dar de cand s-au lansat smartphone-urile, Nokia a cam ramas in urma si nu mai are telefoane atat de performante si de bune. 

In general, cand alegi un telefon este suficient sa te uiti de la ce brand este ca sa poti sa iti dai seama daca este bun sau nu. Daca iti alegi un telefon de la Samsung, da va fi bun si nu vei avea deloc probleme cu el un timp indelungat, in schimb daca iti alegi un telefon de la HTC s-ar putea sa il utilizezi cateva luni si deja sa iti creeze probleme, sa se blocheze si chiar sa nu ii mai tina bateria ca la inceput si sa fie nevoie sa il incarci chiar de 3 ori pe zi. 

Prin urmare, in functie de ce nevoi ai iti alegi telefonul. Daca este un telefon pentru care nu vrei sa cheltuiesti asa de mult si ai nevoie doar de un grup de whatsapp, poti sa optezi pentru Nokia, HTC sau Sony, dar daca ai nevoie de unul performante, poti opta pentru Samsung, Apple sau Huawei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *