Alexander McQueen in garderoba ta – de unde cumperi produse originale

Drumul marelui designer Alexander McQueen este unul prea putin cunoscut probabil, dar in mod cert creatiile sale sunt celebre si dorite de fani. Spus pe scurt, ceea ce el a creat a fost considerat stil inovator, incantator, desi pentru unii a fost si socant.

A cunoscut succes nebun cu pantalonii bumster, cei cu linia de talie foarte joasa. In viziunea sa, creatiile dedicate femeilor trebuiau sa exprime putere, nu inocenta si naivitate. Nu doar ca gandea si reprezenta creatii indraznete, insa a fost si lansator de moda.

Devine in 96 designer principal la Givenchy. Ulterior a pornit pe cont propriu si a introdus, pe langa haine Alexander McQueen pentru femei si cele pentru barbati, parfumuri, precum si o linie vestimentara ready to wear.

Articole Alexander McQueen in Romania

Alexander McQueen, Lee cum il stiau apropiatii, a creat arta. Asadar numele sau nu a pierit odata cu disparitia timpurie a designerului. Brandul a continuat sa fie in atentia publicului. La ora actuala vorbim despre un imperiu in lumea modei. Nume celebre din viata publica prefera acest brand, inclusiv membri ai casei regale britanice.

In Romania acest brand este prezent in magazine de nisa, cum este spre exemplu B-Mall. Vorbim despre un eshop multibrand unde articolele vestimentare si de incaltaminte sunt 100% originale. Pentru fanii modei internationale, pentru cei care isi compun garderoba de sezon numai din haine de brand acest shop este pe placul lor.

La capitolul haine Alexander McQueen regasim peste 900 de produse. Predomina incaltamintea, accesoriile, dar regasim si intrigantele tricouri, negre, cu imprimeuri neasteptate, broderii sau accente metalice la diverse tipuri de incaltaminte.

3 semne ca ceea ce cumperi este 100% brand original

Poti verifica si vizual. La o atenta analiza iti poti da seama daca materialele sunt indoielnice. La B-Mall poti verifica seria, codul unic aferent fiecarui produs. Ai de asemenea posibilitatea de a verifica coletul la primire.

Stii ca un produs este original daca are inclusiv ambalajul de calitate, imprimat cu logo, daca eticheta produsului este una bine cusuta si nu o bucata de material pur si simplu. Verifica calitatea imprimeului sau dupa caz a broderiei, a inscriptiei de logo.

Nici pretul nu este de neglijat. Un produs de brand nu are cum sa fie ieftin. Poti insa urmari ofertele de la B-Mall unde sunt aplicate si reduceri constante la o gama vasta de produse.

Sa te imbraci bine nu trebuie sa fie un chin financiar. Descopera ofertele de la B-Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *