Cartuse de imprimanta noi sau Reumplerea acestora?

Daca ai o imprimanta, cu siguranta ti-ai pus intrebarea aceasta macar o data “Sa cumpar cartuse noi de imprimanta sau sa apelez la serviciile de reumplere cartuse?”.

Ajungem sa ne punem aceasta intrebare deoarece cartusele de imprimanta sunt destul de scumpe. Mai ales daca vorbim de multifunctionale profesionale de birou. In acest caz un cartus nou poate depasi lejer 1000 RON. Insa in cele ce urmeaza vom vorbi in special despre imprimantele comerciale, cele folosite acasa sau in birouri mici.

De ce alegem sa cumparam cartuse noi?

-Multi dintre noi aleg sa cumpere cartuse de imprimanta noi atunci cand lis e consuma cele vechi deoarece nu stiu de existenta serviciilor de reumplere cartuse.

-Altii aleg sa cumpere cartuse noi de teama faptului ca daca apeleaza la reincarcarea acestora, calitatea nu va fi pe aceeasi masura. De teama ca imprimanta nu va reda documentele sau imaginile la fel de clar cum o fac cartusele noi, originale.

-Unii aleg sa cumpere cartuse noi deoarece au apelat in trecut la firme ce ofera servicii de reincarcare si nu au fost multumiti. Sunt intr-adevar anumite firme care reincarca aceste cartuse, dar o fac cu tus ieftin si cu lipsa de profesionalism si asa li se imprima oamenilor ca reumplerea cartuselor nu este tocmai o optiune viabila.

De ce este bine sa apelam la serviciile de reumplere cartuse?

-Pretul mic al acestor servicii vine cu adevarat in ajutorul detinatorilor de imprimante. Alegand sa reumplem cartusele vom plati un pret de pana la 4 ori mai mic decat daca am cumpara unul nou.

-Desi unele persoane cred ca imprimarea documentelor cu aceste cartuse reincarcate nu se ridica la o calitate superioara, nu este deloc adevarat!