Ce porti daca esti plus size

Industria modei este ofertanta insa numai intr-o oarecare masura. Asta pentru ca extremele, cand vine vorba de marimi, sunt problematice deoarece ca nu se prea gasesc. Este adevarat ca exista un public mai restrans pe aceasta nisa, dar asta nu inseamna ca cele care au nevoie de haine plus size poarta doar haine largi.

Pentru ca a fost inteles gresit acest concept, conform careia femeile cu forme voluptoase poarta haine mari si atat, exista un interes crescut in ceea ce priveste nisa producatorilor de haine de dama plus size. Spre exemplu, Vanessa Line si-a castigat deja reputatie si este un nume de reper. Nu este doar un producator, o sursa, ci chiar un trend setter.

Vanessa Line inspira pe cei care detin magazine de profil sa isi faca stocurile de haine plus size, alegand dintre optiuni variate, trendy, stilate. Ce regasim aici se refera la articole vestimentare din toate categoriile, de la haine groase la rochii.

Sunt potrivite pentru orice varsta si au la baza principiul calitatii – sunt cusute atent, au materiale de calitate, finisaje pe masura, croiurile si designul fiind mereu idei originale.

Altfel spus, aici se intrunesc toate asteptarile unui public in cautare de articole vestimentare marimi mari si anume diversitatea de modele, stilurile atractive, potrivite pentru fiecare sezon in parte.

Recomandari pentru stocul de haine plus size

Pentru a oferi publicului ceea ce ii place, pentru ca stocul acestor articole vestimentare sa fie bine primit si cu sanse sa se epuizeze, recomandarea este de a tine cont de trenduri si de sfaturile specialistilor. Trebuie intelese nevoile, pentru ca ceea ce este oferit sa vina in concordanta cu asteptarile. Asadar, ce recomanda specialistii celor care poarta marimi mari?

  • Formele corpului nu trebuie ascunse sub haine largi sau sub suprapuneri. Marimea potrivita a hainelor este cea care se muleaza pe corp, dar care nu strange, nu sufoca, nu inghesuie formele intr-un tipar evident mai mic. Din fericire, la Vanessa Line exista diversitatea marimilor mari, de la 40 la peste 50, astfel ca exista de unde alege.
  • Uneori marimea este doar un numar, dar croiul conteaza mai mult. Pot fi create iluzii optice cu anumite tipuri de croiuri. Sunt incurajate optiuni precum tiparul A, tinutele conice. Acestea se regasesc de asemenea in lista de optiuni ale producatorului Vanessa Line.
  • Cromatica ne face sa ne simtim mai bine. Exista desigur o influenta a acestora asadar femeile care poarta plus size nu ar trebui sa se limiteze in a purta doar haine negre. Spre exemplu, o asa zisa regula spune ca ar trebui evitat albul. Nu insa si cand este vorba despre un print floral al unei rochii albe, care mascheaza acel efect de marire. Asadar, conteaza alegerile inspirate nu ghidarea dupa concepte invechite.

Ca o concluzie, moda actuala dicteaza sa fim creativi si sa incercam si altceva. De aceea, Vanessa Line propune stiluri diverse, este producator jachete marimi mari dama, de rochii, cardigane si sacouri, compleuri si bluze printre altele. Oferta completa se regaseste in cadrul paginii oficiale, vanessaline.ro.