Ce trebuie sa stiti inainte de a inchiria o masina?

Serviciile de rent a car din Timisoara si nu numai au devenit din ce in ce mai cunoscute, castigand treptat increderea publicului. Cu toate acestea, ca orice serviciu, si cele de inchiriere cuprind anumite caracteristici si specificatii de care trebuie sa tineti cont inainte de a apela la acestea.

De aceea, pentru a va ajuta in alegerea celor mai bune servicii, in articolul de astazi veti descoperi toate detaliile de care ar fi bine sa tineti cont inainte de a inchiria un autoturism. Cu siguranta ne veti multumi! 

Verificati istoricul masinii!

Chiar daca ati gasit o masina ce vi se pare a fi perfecta, este foarte important sa cunoasteti trecutul acesteia, astfel incat sa va formati o opinie. Este esential ca aceasta sa se gaseasca intr-o stare perfecta de functionare, dar mai ales, aceasta ar trebui sa fie impecabila din punct de vedere estetic si tehnic.

Astfel ca, in cazul in care aflati faptul ca masina a avut accidente destul de grave, recomandarea specialistilor in rent a car din Timisoara este sa va orientati catre un  alt autoturism oricat de frumoasa ar putea parea masina la prima vedere. Pana la urma, siguranta dumneavoastra si a pasagerilor din masina este pe primul loc! 

Luati toate documentele necesare!

Inchirierea unei masini nu necesita doar suma de bani pe care o veti plati, ci si multe alte documente pe care este necesar sa le aveti la indemana. Asadar, pe langa mult doritul card de credit, nu uitati sa aveti la dumneavoastra si buletinul, carnetul de sofer, eventual si pasaportul.

Aceste documente vor ajuta foarte mult la crearea contractului pe care va trebui ulterior sa il semnati. De asemenea, daca veti inchiria o masina dintr-un alt oras decat cel in care locuiti, atunci inainte de a pleca, ar fi foarte bine sa luati legatura cu respectiva firma de rent a car, astfel incat sa aflati toate detaliile cu privire la documentele ce trebuie detinute la momentul inchirierii.

Preturile pot fi destul de mari!

Inainte de a incepe alegerea masinii potrivite pentru sejurul dumneavoastra, este foarte important sa tineti cont ca inchirierea unei masini, mai ales pentru masinile de lux, poate fi destul de costisitoare. De aceea, verificati cu atentie pretul furnizat de companie, iar daca acesta vi se pare exorbitant, atunci, recomandarea noastra este sa alegeti o alta firma.

De asemenea, daca doriti sa beneficiati de cel mai mic pret pentru masina dorita, atunci, sugestia noastra este sa o inchiriati pe o perioada de cel putin 15 zile. Veti vedea ca preturile scad in functie de cate zile veti detine autoturismul respectiv, astfel ca, atunci cand alegeti o masina pentru 2 sau 3 zile costurile pot fi destul de mari.

In schimb, daca perioada de inchiriere creste, si tariful va fi unul mai scazut. Mai mult decat atat, daca va doriti un cost mai mic in ceea ce priveste inchirierea unei masini, atunci ocupati-va de aceasta procedura din timp, si nu pe ultima suta de metri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *