Compresoare de vanzare, regasite la TopStrong

Compresoarele folosesc aerul sub presiune, un mecanism ce a fost dezvoltat de-a lungul timpului astfel incat la ora actuala vorbim despre varietate in tipologia acestora. Cert este ca sunt utile atat in industrii, cat si pentru domeniul casnic.

Le vedem la benzinarii spre exemplu, fiind utile la umflarea anvelopelor, in service-uri auto, fiind folosite pentru a indeparta cauciucurile, in santier sunt la fel de utile sau sunt si variante mai mici, compacte, utilizate ca airbrush.

Cum functioneaza

Sistemul unui compresor este unul simplu si se refera la aerul care intra cu o presiune, scos ulterior cu o presiune superioara de refulare.

Alegerea acestuia depinde in principal de modul de utilizare. Acestea pot deservi inclusiv in intretinerea caminului. In magazinele de specialitate precum TopStrong se regasesc compresoare diverse, pe categorii.

Cele casnice spre exemplu sunt mici, poate chiar portabile, avand dimensiuni si greutate care sa nu impuna dificultati in utilizare, manipulare sau depozitare. Acestea pot fi alese pentru ca utilizatorul sa aiba la indemana o solutie pentru a umfla roti, produse gonflabile, pentru a alimenta unelte precum pistoale sau capsatoare.

Cele profesionale in schimb au putere mai mare, vor genera deci aer cu presiune mai mare. Pot fi variante cu piston in doua trepte sau cu surub rotativ. Acestea sunt alese in functie de mediul de utilizare si vor putea spre exemplu sa ruleze mai multe unelte de aer simultan.

La capitolul compresoare industriale vorbim despre cele care pot sustine un flux de aer comprimat pe perioade indelungi.

Compresoare regasite la TopStrong

Pentru un utilizator care decide sa investeasca in compresoare electrice de la TopStrog trebuie spus ca acest magazin vine cu varietate de tipuri. Acestea pot fi utilizate pentru gradinarit, la sistemul de irigat de ce nu. Debitul maxim de aer este de 4,5 l per minut, sunt de tip pistol, portabile sau stationare.

TopStrong dispune si de accesorii sau de seturi complete, cu piston, kit aer sau adaptor pentru ventil.

In functie de ce ai nevoie, unde si cum vei folosi un compresor cere sfatul specialistilor TopStrong. Vei primi consiliere si orice achizitie este insotita de garantie, conform cu ce ofera producatorul.