Cum alegem aspiratorul auto?

Doriti ca masina dvs. sa aiba interiorul mereu curat? In cazul in care raspunsul este da, atunci in mod evident aveti nevoie de un aspirator auto. Inainte de a va indrepta insa atentia spre Shopu.ro pentru a va alege aspiratorul auto, trebuie sa cunoasteti cateva detalii importante despre aceste aparate, pentru a face cea mai buna alegere.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care il puteti lua in considerare la alegerea aspiratorului pentru masina, este pretul oferit de cel mai bun producator. Aspiratorul este necesar sa indeplineasca toate standardele de calitate. Standardele acestea sunt si ele foarte importante in alegerea aspiratorului pentru masina.

Atunci cand alegeti sa cumparati un aspirator de la cel mai bun producator, principalul avantaj pe care il aveti este acela ca puteti alege din lista produsul cu cel mai mic pret, iar in ciuda acestui fapt calitatea produsului este la fel de buna. Iata ce caracteristici ar trebui sa urmariti atunci cand alegeti un aspirator de masina:

  • Cautati ca aspiratorul sa detina o capacitate cat mai mare si sa fie capabil sa faca fata sarcinilor fara probleme.
  • Sa aiba o productivitate relativ mare si moduri excelente de functionare.
  • Sa nu creeze probleme in momentul in care il folositi pentru curatarea masinii.
  • Sa detina o putere standard de 150 W, aceasta fiind perfecta atat pentru gradul de utilizare cat si pentru calitatea dispozitivului.
  • Sa fie un model compact si sa dispuna de un sistem de iluminare cu LED, acestea fiind printre cele mai importante avantaje.
  • Sa aiba o forma clasica, in conditiile in care aceasta forma va poate ajuta sa ajungeti in locuri mai putin accesibile si in zonele mai dificil de curatat.
  • Sa aiba capacitatea de a curata si de a lasa masina lipsita complet de reziduuri, de praf si deseuri solide.
  • Este de-asemenea important sa va indreptati atentia spre un produs care sa fie confectionat din materiale care sa fie de cea mai buna calitate, pentru a nu se deteriora foarte usor.

Aspirator cu sac sau cu recipient

Atunci cand doriti sa cumparati un aspirator auto trebuie sa acordati o mare atentie tipului de colector de praf. Unele aspiratoare sunt prevazute cu un sac colector, iar altele sunt echipate cu un recipient colector.

Folosind un aspirator cu sac, acesta trebuie scos si curatat dupa o anumita perioada de timp sau poate fi chiar inlocuit cu alt sac nou, ceea ce presupune o cheltuiala in plus.

Aspiratorul cu recipient colector poate fi usor indepartat, apasand doar un singur buton. Recipientul se va goli, se va spala si apoi se va reamplasa in locasul sau. Din mai multe motive practice, cea mai indicata solutie  ar fi alegerea unui aspirator cu recipient transparent si cu o capacitate de 700 cc.

Filtrele aspiratorului auto

Un aspirator auto poate fi echipat cu un aquafiltru sau cu un filtru HEPA, care va stoca particulele de praf. Acesta este ideal mai ales pentru persoanele alergice.

Aspirarea uscata reprezinta o modalitate eficienta de a elimina murdaria si substantele nocive, si alergenii periculosi. Principiul de functionare a sistemului de curatare descris, printr-un filtru de panza cu structura fibroasa, permite filtrarea aerului.

Nu in ultimul rand, atunci cand trebuie sa alegeti un aspirator auto de pe Shopu.ro, trebuie sa tineti cont de functiile acestuia, dar si de puterea sa de absortie. Daca veti tine cont de aceste detaii, in mod evident veti face alegerea corecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *