Cum alegi firma de curierat perfecta pentru tine?

Este mult mai practic in ziua de astazi sa trimitem bunuri sau colete prin intermediul unei firme de curierat decat sa ne deplasam noi direct la adresa. In cazul in care destinatia este la kilometrii buni distanta sau in celalat capat al tarii, o firma de curierat va fi varianta pe care o vom imbratisa cum drag.

Pe piata de profil din Romania activeaza o multime de astfel de firme, insa cum stii care este serioasa si care nu? Mai exact, cu o gasesti pe cea care se pliaza perfect pe cerintele tale privind livrarea si manipularea coletelor? In cele ce urmeaza iti voi spune la ce sa fii atent atunci cand faci selectia.

  1. Disponibilitatea fimei – programul de lucru

Coletul nostru trebuie sa fie preluat cat mai rapid de catre curier – cu totii ne dorim acest lucru. Se intampla sa intamplinam anumite probleme la predarea coletului din cauza programului de munca propriu sau cel al firmei de curierat.

Iti recomand sa iei legatura cu o firma care are un program de munca fix, un program in care poate prelua colete chiar si dupa masa, iar E-livrat este recomandarea mea pentru tine. De luni pana vineri, un curier iti poate prelua coletul intre orele 09:00 – 18:00. Aceasta firma lucreaza si sambata, insa cu un program putin mai redus – gasesti mai multe informatii de acest gen pe e-livrat.ro.

  1. Livrarea in aceeasi zi trebuie sa fie posibila

Atunci cand locuiesti in Bucuresti si trebuie sa livrezi un colet in celalalt capat al capitalei, firma de curierat pe care o alegi trebuie sa fie capabila sa livreze coletul in aceeasi zi. Avand in vedere ca distanta dintr-un capat al Bucurestiului in altul nu este asa de mare, nu ai avea de ce sa accepti scuze cum ca nu s-a putut efectua livrarea in aceeasi zi.

E-livrat ramane recomandarea mea si in acest caz. Echipa poate livra in aceeasi zi colete atat in Bucuresti, cat si in Ilfov. Timpul de livrare este unul optim pentru tine – o ora, doua, patru ore sau sase ore. Atentie insa, sa nu uiti ca preluarea comenzilor se face incepand cu ora 08:00.

  1. Posibilitatea de a lua legatura online

Datorita platformelor online totul este mai simplu acum. Poti da detalii despre coletul tau, greutatea sa, locatia de la care trebuie sa fie preluat, dar si cea la care trebuie sa ajunga, modalitatea platii si nu numai. Totodata, poti alege si intervalul orar in care curierul sa vina sa ridice coletul, fara ca tu sa mai fii nevoit/a sa te deplasezi la sediu.

Echipa E-livrat iti pune la disponzitie in cadrul site-ului un calculator ce te ajuta sa estimezi costul de livrare, dar si timpul in care toata operatiunea se va desfasura. Nu in ultimul rand, poti lua contact telefonic cu acestia pentru a stabili si alte detalii.

Nu trebuie sa uiti ca cei care vin sa iti ridice coletul nu pot astepta mai mult de 10 de minute. Acceseaza e-livrat.ro si vezi care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru ca totul sa se desfasoare conform planului.