Cum sa iti alegi o chiuveta, bideul ori un pisoar

In ceea ce priveste alegerea unei instalatii sanitare, termice ori chiar electrice, cu exceptia cazului in care sunteti dumneavoastra meserias in domeniu este foarte probabil sa aveti nevoie de un mic ghid pentru a putea realiza cele mai bune alegeri pentru tipul dumneavoastra de baie si de incapere in care vreti sa va pozitionati centrala termica.

Astfel, in speranta ca va vom ajuta in alegerea doar a celor mai bune instalatii sanitare de la Shop Einstal, va oferim cateva sfaturi in legatura cu cateva dintre acestea, cum ar fi bideul si pisoarul sau alegerea unei chiuvete, fie ca e pe picior, suspendata ori incastrata.

In continuare vom discuta alegerea unui bideu ori a unui pisoar, care desi poate ca par niste mofturi pentru dumneavoastra la prima vedere, ar trebui sa stiti ca nu sunt. In ceea ce priveste igiena intima, bideul poate sa o asigure mult mai eficient decat simpla hartie igienica, obiect care in ciuda numelui sau nu este intotdeauna perfect igienic, sau formulat altfel, rezultatul utilizarii sale nu este mai niciodata igienic.

In fond, aproape orice bideu seamana cu o chiuveta, ea avand un robinet cu bila prin care puteti sa va stabiliti cu usurinta temperatura apei de spalarei, iar vana ce va colecta si devarsa apa murdara situandu-se sub robinet.

In ceea ce priveste categoria instalatiilor sanitare, probabil ca nu v-ati gandit niciodata sa va cumparati un pisoar pentru acasa, in mare parte datorita faptului ca el pare a fi exclusiv pentru locurile publice, insa acesta este foarte util barbatilor, cu toate ca pentru cultura noastra el nu este foarte des utilizat.

In ceea ce priveste alt obiect care face parte din categoria instalatiilor sanitare, una dintre cele mai importante si indispensabile din baia oricarui individ este chiuveta. Insa si alegerea acestei instalatii sanitare se poate dovedi problematica datorita tipurilor diverse de chiuvete si de materiale din care pot sa fie fabricate.

Chiuveta clasica este cea pe picior, iar ea este considerata a fi clasica datorita faptului ca a fost inventata intr-o perioada in care prin plasarea unui picior reprezenta singurul fel prin care vasul de spalare putea fi mentinut in aer. Mai recent au fost inventate si alte modalitati mai sigure de a suspenda vasul de spalare, astfel incat piciorul a putut fi eliminat.

Insa nu ar trebui sa va ingrijorati de faptul ca baia dumnevoastra poate sa para demodata, intrucat numeroase reviste de amenajari sugereaza utilizarea unei astfel de chiuvete cu picior, iar aici ne referim la anumite stiluri cum ar fi cel retro, clasic sau chiar vintage.

In cazul in care nu va atrage niciunul dintre acestea puteti apela cu usurinta la o chiuveta suspendata, ea fiind mai eleganta, mai usor de utilizat si permitand o curatenie mai adecvata sub ea. In concluzie, speram ca v-am oferit cateva sfaturi valoroase in selectia unor articole de instalatii sanitare.