Cutii postale de la Euromag

Tehnologizarea a acaparat aproape toate domeniile si e-mailurile au inlocuit scrisorile de iubire trimise familiei sau iubitei. Totusi cutiile postale au ramas la fel de utile, iar facturile si actele importante tot fizic sunt transmise. Euromag vine in ajutorul celor interesati cu variante de cutii postale.

Acestea au o importanta majora in special pentru bloc deoarece fiecare persoana primeste plicurile necesare in posta, iar avand in vedere ca acestea sunt la intrarea in bloc, redau aspectul incaperii.

Cutiile postale pentru bloc

Unitatea este un aspect important in holul blocului,iar atunci cand toti locuitorii se decid sa schimbe cutiile, tot spatiul devine mai frumos amenajat. Acest lucru schimba complet designul holului unui bloc, chiar daca nu sunt realizate si alte modificari.

Deseori in scarile de bloc exista inca acele cutii postale vechi si deseori au marginile indoite pentru ca in timp au mai fost pierdute cheile de la incuietoare. Vopseaua de pe ele s-a sters, iar aspectul este unul trist si neingrijit. Orice act care ajunge in cutia postala este important si de aceea ar trebui sa fie bine inchis, pentru a evita pierderea acestora.

Euromag pune la dispozitia clientilor cutii postale bloc la preturi accesibile. Acestea au un design elegant, de culori diferite si sunt disponibile si in seturi de opt. Inscriptionarea numerelor este gratuita, iar pentru aproximativ 30 de lei de persoana, achizitionarea acestor cutii poate reprezenta o prioritate. Incuietoarea acestora este reprezentata de o yala si sunt confectionate din tabla de 0,8 mm.

Cutiile postale pentru case – la fel de importante

Persoanele care stau la casa au la fel de multa nevoie de o cutie postala ca si locuitorii de la bloc. Acestia pot achizitiona o cutie postala noua mult mai usor avand in vedere ca nu depind de restul vecinilor pentru a face aceasta schimbare. La Euromag in sectiunea de cutii postale premium precum si la cutii postale individuale, sunt disponibile variante de cutii postale sigure, avand design-uri interesante, cu incuietoare cu yala.

O cutie postala face ca persoanele straine sa nu intre in curte pentru a lasa plicurile. Aceasta este pozitionata la poarta si acolo primesti toate flyerele si plicurile necesare, fara ca anumite persoane sa intre pe spatiul personal si care pot sa aiba probleme cu catelul tau care este dezlegat prin curte.

Acestea sunt necesare iar Euromag pune la dispozitie cutii postale calitative, care rezista in timp si la care culoarea nu se dezlipeste, deoarece este vopsita cu ajutorul unui electrostatic cu pulbere.

Contact:

office@euromag.ro

Strada Farului, Nr. 15

Sector 4, Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *