Este potrivit pentru dvs. un termostat Wi-Fi?

Un termostat Wi-Fi se conecteaza la serviciul de internet wireless al casei dvs. si va permite sa verificati si sa schimbati temperatura la domiciliu de la o aplicatie pe telefonul smartphone sau pe tableta.  termostatele Wi-Fi devin rapid echipamente standard pentru casele noi.

Daca va ganditi sa va modernizati termostatul la o versiune Wi-Fi de inalta tehnologie, iata ce trebuie sa stiti, inainte de a opta pentru Salus Controls termostate.

Programare usoara. Termostatele wifi sunt mult mai usor de programat decat v-ati putea imagina. Doar descarcati aplicatia si introduceti ora si ora pe telefon sau pe tableta.

Daca traiti intr-un climat rece si calatoriti, ar trebui sa obtineti cu siguranta termostate Wi-Fi pentru a pastra un mediu ambiental placut chiar si atunci cand va aflati departe. In timpul frigului, o defectiune a cuptorului poate pune in pericol animalele si plantele si poate conduce la tevi inghetate si la daune catastrofale pe apa.

Nu este nevoie sa reprogramati atunci cand programul dvs. se schimba Daca aveti un program variabil, un termostat tipic de reglare nu se va adapta la modificarile dvs. Insa invatarea terminalelor Wi-Fi va fi. Detecteaza cand sunteti acasa si departe, invata programul si calculeaza o schema de retrogradare pentru a se potrivi cu rutina dvs.

Unele termostate de invatare ofera, de asemenea, o caracteristica “geofence” care urmareste locatia smartphone-ului dvs. si opereaza setarile de reglaj in functie de momentul in care intrati sau parasiti o raza geografica in jurul casei. Astfel, de exemplu, poate sa aprinda caldura cand va intoarceti dintr-o calatorie si sunteti la cativa kilometri de casa.

Schimbati temperatura de oriunde. Sentimentul ca este prea cald sau rece il puteti cunoaste, insa daca nu doriti sa iesiti din pat pentru a regla temperatura trebuie doar sa ajungeti la dispozitivul dvs. inteligent, trageti in sus aplicatia si bateti temp in sus sau in jos cateva grade.

De asemenea, puteti incalzi casa chiar inainte de a ajunge acolo – Termostatele Wi-Fi ofera confortul de a regla temperatura de oriunde va aflati.

Monitorizati sistemul HVAC. Unele termostate Wi-Fi monitorizeaza eficienta sistemului dvs. de incalzire / racire si va avertizeaza daca eficienta scade din cauza unui filtru murdar de aer, a bobinelor infundate sau a bobinelor condensatoare, a unei incarcari scazute de agent frigorific sau a altei probleme.

Sunt cool! Puteti obtine unitati care sa va afiseze fotografiile digitale, sa va redaea melodiile, sa schimbe culoarea pentru a se potrivi cu peretii, sa afiseze temperatura exterioara sau sa lucreze cu mai multi senzori. Daca oricare dintre aceste caracteristici suna bine, cu siguranta va fi necesar sa optati pentru un termostat Wifi are sa functioneze in casa dvs.

Asadar, dupa cum se poate vedea, un termostat wifi poate reprezenta solutia ideala pentru orice locuinta, asa ca trebuie sa va indreptati neaparat atentia spre Salus Romania pentru a alege un asemenea dispozitiv.

Cel mai important aspect dupa ce ati ales termostatul wireless, este acela ca aveti nevoie de serviciile unui profesionist pentru a instala termostatul. Daca nu sunteti profesionist, nu incercati sa il montati dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *