Esti tentata de un job ca model de videochat? Afla ce cerinte trebuie sa indeplinesti

Despre videochat se spun extrem de multe lucruri de obicei, atat bune, cat si rele. Cele rele stau sub semnul documentarii insuficiente si chiar sub cel ai invidiei uneori – modelele de videochat dobandesc rapid independenta financiara fata de alte persoane ce lucreaza in diverse domenii.

In videochat se fac angajari destul de des. Sa nu crezi ca studiourile isi schimba mereu modelele si  de asta apar mereu anunturi noi de angajare, in niciun caz.

Exista un public vast interesat de serviciile prestate de aceste modele, asa ca pentru a satisface dorintele fiecaruia, studiourile au nevoie de o echipa cat mai numeroasa.

Ce iti poate oferi un studio de videochat?

Dupa cum am spus si anterior, in primul rand, independenta financiara – lucru mult ravnit de majoritatea femeilor. Un studio renumit in Bucuresti si anume BeYou Studio, iti poate oferi venituri lunare de peste 30.000$. Totodata, beneficiezi de un bonus de angajare – 300$ sau tinute gratuite pentru sedinte de neuitat.

Tin sa iti spun ca BeYou Studio iti ofera un comision de 80% in prima luna de munca, iar in restul perioadei de colaborare, comisionul tau va fi cuprins intre 50% si 80%. Indiferent de cat de repede evoluezi, venitul tau grantat lunar va fi de 5.000 lei.

Totodata, dispui de training specializat pentru ca evolutia ta sa aiba un apogeu nestiut. E si normal sa fii stangace pentru inceput, nimeni nu s-a nascut invatat. Colectivul tanar cu care iti vei petrece timpul te vor indruma si corecta ori de cate ori ai nevoie pentru o evolutie fantastica.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a primi un job?

Trebuie sa stii de la inceput ca cerintele de angajare sunt minimaliste. Tot ce nu trebuie sa iti lipsesca sunt determinarea, dorinta de a experimenta lucruri noi si seriozitatea – cartea de vizita a unui model devotat.

Despre angajari videochat in cadrul BeYou Studio pot sa iti mai spun multe. In primul rand, trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani – BeYou Studio cauta femei tinere, pline de energie si care isi doresc sa evolueze rapid pe plan financiar. Totodata, trebuie sa ai si actele valabile – cartea de indentitate, permisul de conducere sau pasaportul.

Avand in vedere ca platformele BeYou Studio au accesul blocat din Romania, trebuie sa ai cunostinte minime de limba engleza.

Ca trebui sa comunici cu solicitantii prin intermediul acestei limbi de circulatie internationala pentru a lega conversatii cat mai placute – timpul petrecut la studio va trece mult mai repede daca iti place ceea ce faci, iar veniturile tale vor cresre vizibil.

Cunostintele minime de utilizare a PC-ului reprezinta si ele un punct de bifat pentru a obtine job-ul. Doar tehnologia iti ofera posibilitatea de a activa in domeniul videochatului, ceea ce inseamna ca trebuie sa ai cateva cunostinte de utilizare a calculatorului.

Nu uita de aspectul fizic placut – traind intr-o lume in care prima impresie conteaza, trebuie sa dai mereu bine pe “sticla”.

Arunca o privire pe beyou-studio.ro si vei gasi mai multe detalii si conditii ce privesc angajarea.