Functionalitate si stil practic – recomandari de mobilare de la Promobila

Din dorinta de a duce un trai cat mai relaxat si prielnic, ne orientam spre tot felul de sugestii si idei, mai mult sau mai putin conventionale. Mai ales vizavi de spatiul propriu, suntem in masura de a recurge la solutii dintre cele mai inovative, atat timp cat promit sa ne intregeasca nivelul de confort.

In mod deosebit atunci cand pare ca spatiul disponibil este tot mai restrans si neincapator, avem nevoie de sugestii pentru a remedia problema. Si cum putem face asta mai bine daca nu prin imbratisarea unor idei de mobilare mai aparte, care sa vizeze piese compacte, dar cu posibilitatea de a adaposti un volum cat mai mare de lucruri, imbracaminte, obiecte.

Nu ai de ce sa iti faci griji in privinta unei rezolvari pentru ca Promobila – specialist in mobilier – are pentru tine optiuni diverse, reprezentate de mobila rezistenta, moderna si mai ales practica. Este un producator care nu a dus niciodata lipsa de idei ingenioase si mai ales unul care a reusit cu succes sa combine utilul cu practicul. Iata care sunt alternativele la variantele clasice de mobilier, special gandite pentru o casa moderna.

  • Pat birou

Este vorba despre o solutie la indemana acolo unde spatiile sunt inguste. O varianta multifunctionala se refera la patul birou. Cum functioneaza un astfel de mobilier?

Orice pat poate avea un spatiu deschis de depozitare. Daca doresti sa imbini cu succes munca si timpul de relaxare, aceasta este o idee de pus in practica. Prin rotatie, zona superioara a patului poate deveni birou. Partea cea mai interesanta este ca nu va trada nici pentru o clipa functia sa dubla.

  • Pat cu spatiu de depozitare

Eficient este un pat care dispune de un spatiu de depozitare voluminos, intrucat te poate ajuta sa mai aerisesti camera daca este prea inghesuita. Poti alege intre paturi cu sertare, din cele amplasate in zona din fata sau pe laterale. Un spatiu de depozitare ascuns interior este o idee interesanta si care te poate ajuta cu problema ta.

  • Dulap tip evantai

Vorbim despre acele dulapuri cu structura de colt, de altfel care sunt alese la scara larga intrucat reusesc sa se incadreze in decoruri diverse. O astfel de piesa de mobilier este preferata pentru faptul ca permite amplasarea si in acele spatii cu mai putine posibilitati de exploatare. Se poate profita de astfel de zone pentru extinderea spatiului de depozitare.

Dupa preferinte si necesitate, gasesti la Promobila.com idei pentru astfel de dulapuri, pliate pe bugete variate. Materialele dintre care poti alege sunt numeroase: mdf infoliat, pal lucios, mdf vopsit, dar si fronturi realizate din lemn masiv.

Nu doar acestea sunt insa optiunile pe care le ai la dispozitie privind mobilierul din locuinta pentru eficientizarea spatiului. Specialistii de la Promobila iti pot oferi si alte sugestii in functie de nevoile locuintei tale.

Toate sunt gandite in asa fel incat sa ofere un aer elegant si modern locuintei tale. Descopera sugestiile si serviciile de la acest producator si bucura-te de fiecare coltisor din casa ta.