Ghidul parintilor – alegerea creioanelor colorate, penarului si ghiozdanului

Oricand este un timp potrivit pentru a cumpara copilului creioane colorate. Coloratul face parte din activitatile ce stimuleaza creativitatea, o placere pentru orice copil, la orice varsta. Asadar pare ca nu exista vreun parinte care sa nu gandeasca ca un set de creioane colorate ii trebuie celui mic. Despre ce si cum ar trebui ales, este o alta poveste.

Descoperim ca online este mai usor de achizitionat aproape orice, asadar de ce nu am face acelasi lucru si cand vine vorba de rechizite? Pintexim Fabrica de Papetarie este unul din acele e-shop-uri cu diversitate la produse, de unde se pot alege toate cele necesare pentru a pregati pe copil de scoala, gradinita sau pentru activitatile pe care le va face si acasa.

Creioane colorate

Nu orice fel de creioane colorate vor fi bune. Este chiar frustrant cand mina se rupe des, creionul se ascute des si deci se consuma inutil. In plus, activitatea este intrerupta adesea pentru a repeta tot ce am mentionat.

Da, este iritant sa se intample asta, de aceea in alegerea unor seturi de creioane colorate de la Pintexim Fabrica de Papetarie nu se mai pune aceeasi problema.

Aici se vor gasi mine rezistente, seturi de creioane din lemn eco sau cele din plastic, flexibile, potrivite si pentru cei  mici, cu risc mic de accidentare. Seturile pot fi modeste, de 6 culori si pana la cele mari de 36 de bucati. Practic toata varietatea de culori, pentru micii artisti.

Ghiozdane si penare

Acestea sunt printre cele mai importante lucruri de care orice parinte se preocupa. An de an, fie pentru scolari sau prescolari, se impune o astfel de achizitie.

Ca piesa vedeta am putea spune, ghiozdanul trebuie sa fie unul estetic vorbind atractiv, pentru ca un copil sa fie atras de ideea in sine si nu de a fi impovarat cu gandul ca trebuie sa mearga la scoala/gradinita.

Din punct de vedere al compartimentarii sunt luate in considerare necesitatile conform cu programul, iar calitatea acestuia trebuie sa fie dovedita prin materiale si cusaturi.

Gama de ghiozdane si penare oferite de Pintexim Fabrica de Papetarie multumeste toate bugetele si preferintele. Pentru copii de gradinita ghiozdanele sunt in  general cu modele  ample. De tip 3D, printuri colorate si vesele, in timp ce ghiozdanele pentru scolari sunt mai generoase, mai mari, de tip troller de asemenea.

Cat despre penare, acestea sunt o completare nelipsita, pot dispune de inchidere in fermoar si de un design specific pentru baieti sau fete. Copiii adora ideea de a pune in ghiozdan un penar care se asorteaza.

In plus, acestea sunt dotate cu minimul necesar de creioane, radiera si alte cateva accesorii utile. In variante mai simple, penarele au o singura inchidere si sunt gata sa „gazduiasca” toate cele necesare.

Modele cu Frozen, Angry Birds si multe alte personaje din desene animate, insiruite drept print pe astfel de lucruri sunt siguranta ca un copil va fi mai atras de ghiozdan si penar. Pentru astfel de alegeri pagina oficiala pintexim.ro este o recomandare.