Implantul de par si problemele care dispar odata cu efectuarea procedurii

Nu putini sunt cei care se confrunta cu probleme ale podoabei capilare. Din pacate acestea nu vizeaza doar un par subtire si fragil, ci si caderea lui semnificativa, in anumite zone acesta nemaicrescand deloc. Nevoia de a beneficia de implant de par se intalneste atat in randul barbatilor, cat si al femeilor.

In cazul barbatilor, caderea parului se intampla in principal din cauza unor factori hormonali sau genetici si se manifesta prin retragerea treptata a liniei parului, ramanand practic scalpul descoperit. Unii se confrunta cu subtierea agresiva a parului in partea superioara a craniului.

De obicei din cauze hormonale, caderea parului la femei debuteaza prin subtierea firelor pe intreaga suprafata a capului. Un alt motiv pentru care transplantul de par este necesar poate fi pierderea acestuia in urma unor boli, a unor vatamari sau arsuri.

Lipsa parului cauzeaza o multime de frustrari si poate conduce chiar la retragerea din viata sociala, ceea ce e bine sa fie evitat. Iata de ce implantul de par este o recomandare si exista astazi tehnici evoluate de transplantare ce il recomanda.

Tehnica Q-FUE, realizata cu succes in cadrul Clinicii Dr. Felix Hair Implant din Bucuresti, revolutioneaza orice metoda cunoscuta pana acum prin rezultatele oferite. Despre ce presupune aceasta pas cu pas poti sa afli mai multe pe drfelixhairimplant.ro, despre motivele pentru care iti vei dori sa o faci poti citi mai jos.

Implantul de par, solutia prin care problemele tale dispar

Iata cateva motive pentru care implantul este o alegere frecventa si care sunt probleme care dispar odata cu realizarea acestuia.

Reprezinta o solutie permanenta

Prin tehnica Q-FUE, te asiguri ca nu vei mai avea probleme pe respectivele portiuni, pentru ca reprezinta o solutie permanenta si imediat dupa cateva luni de la interventie incepe cresterea normala a parului. Iata deci ca este o solutie pentru tine daca te confrunti cu subtierea parului si alopecia.

Necesita intretinere redusa

Prin asta ma refer la faptul ca trebuie sa iti ingrijesti mai departe podoaba capilara asa cum cum iti ingrijesti de obicei parul. Practic parul va avea acelasi comportament ca parul crescut natural. Nici nu e cazul sa investesti in tot felul de cosmetice care sa ii mentina densitatea. Orice probleme de aceasta natura dispar.

Iti redobandesti viata

Dupa ce parul implantat incepe sa creasca, poti considera ca ti-ai reluat viata de dinainte de a te confrunta cu astfel de probleme. Iata o situatie in care iti poate fi redata increderea in tine, uitand de problemele care te-au facut sa te retragi incet, incet.

Descopera mai multe despre implantul de par realizat la Clinica Dr. Felix Hair Implant din Bucuresti si alege sa iti recastigi viata de dinainte.