Implantul dentar – definitie, avantaje si servicii profesionale la Dental Premier

Nimic nu poate fi asemanat cu senzatia ciudata de a pierde un dinte, respectiv cu sentimentul pe care lipsa acestuia il are. Daca asta obisnuia candva sa fie o problema fara rezolvare, astazi implantul dentar a evoluat intr-atat incat poti beneficia de unul indiferent de varsta – ca ai 18 ani sau esti de varsta a treia.

Reconstructia dintilor poate fi realizata in cele mai multe dintre cazuri, aspect stabilit in urma efectuarii unor analize specifice. Candidatii potriviti pentru un implant dentar trebuie sa fie in tema legat de ce presupune si de ce este o optiune de luat in considerare.

Regasesti mai departe cateva informatii de interes cu privire la implantul dentar, realizat cu succes, utilizand tehnici ultramoderne la Dental Premier, in Bucuresti.

  • Rolul implantului dentar

Aceasta operatiune are dublu rol: functional – prin faptul ca reda functia de masticatie la capacitatea de dinainte de a pierde dintele/ dintii, si estetic – imbunatateste calitatea vietii si elimina probleme ca scaderea stimei de sine, cum se intampla de obicei.

Un implant dentar va inlocui radacina dintelui lipsa, stopeaza atrofierea osului, impiedica retractia gingiei si elimina nevoia de proteze mobile, deloc confortabile.

  • Avantajele unui implant dentar

Sa mentionam intai avantajele vizibile si anume faptul ca iti vei recupera zambetul. Mai ales daca ai fost in situatia de a fi stanjenit de lipsa unui dinte/ a dintilor, stii cum se simte.

Recapatarea functiei de masticatie este un alt avantaj ce merita scos in evidenta, practic unul dintre scopurile implantului. Stiai ca in acest mod poti preveni problemele gastrice?

Prin implantul de dinti realizat prin tehnici moderne High Tech Dentistry, sunt eliminate din start neajunsuri specifice alternativelor ca de exemplu nevoia de a slefui dintii alaturati. Resimti senzatia dintilor naturali, cu toate avantajele lor. Iti redobandesti increderea, nu mai ai probleme de genul defectelor de fonatie, te simti mai confortabil si fizic.

De asemenea, cu ajutorul sistemului Sky Fast and Fixed Bredent, pacientii pot beneficia de implanturi si dinti ficsi in doar 24 de ore.

Un alt avantaj pe care merita sa il scoatem in evidenta e faptul ca vorbim despre o solutie de durata si nu temporara, implanturile fiind facute sa reziste.

Despre procedurile aplicate la Dental Premier, pas cu pas, dar si motivele pentru care este clinica in care iti vei dori sa ti se realizeze implantul/ implanturile, poti afla tot ce te intereseaza pe site-ul oficial: www.dentalpremier.ro. Tot aici poti afla ce presupune implantul intr-o singura zi, spre exemplu, dar si despre tehnicile performante pe care le folosesc medicii ultraspecializati Dental Premier.