Importanta rotilor demonstrata practic – cum iti vezi viata fara astfel de dotari?

Nu degeaba se spune ca nu stim sa apreciem anumite lucruri pana cand concret nu avem nevoie de ele sau ducem lipsa de optiuni. Exact acelasi lucru il putem spune despre roti si role. Nu te gandesti la ele ca la ceva de interes pentru tine, dar atunci cand acestea lipsesc din dotarea unui mobilier spre exemplu iti dai seama de diferenta.

Rotile si rolele ofera siguranta, mobilitate crescuta si usureaza munca fizica, suportand sarcini diverse. Un exemplu clar este dat de producatorul de renume international, Tente Romania. Are ani de experienta in domeniu si este deja un nume binecunoscut.

A creat tipuri de roti si role care sa se potriveasca domeniilor diverse, in mod special cele industriale fiind elemente ce contribuie la evolutia domeniilor de activitate. Spus pe scurt, sunt practice, eficiente, necesare.

Din catalogul Tente se remarca rotile Zeta. Iata de ce sunt acestea apreciate si ce aplicabilitate au:

  • Dispun de mecanism optimizat de directie

Ce inseamna asta – ca se vor manevra usor chiar si in zone unde sunt colturi. Dispun de blocare directional pentru a rula mai usor atunci cand este transportata o sarcina grea.

  • Se intretin usor

Durata lor de utilizare este de ani, nefiind necesara mentenanta complicata, datorita faptului ca dispun de rulmenti pivotanti lubrifiati cu vaselina.

  • Se folosesc usor

Rotile de calitate slaba se blocheaza, impun rezistenta la rulare in anumite conditii cum ar fi atunci cand suprafata este mai dura sau nu este dreapta. De aceea, este important ca rotile din dotarea unui carucior de transport spre exemplu sa fie usor de folosit. In cazul celor Zeta vorbim despre protectie elastica care previne accidentarile.

Este proiectata sa reziste, are carcasa care ii sporeste durabilitatea si prin tehnologia ce sta in spatele proiectarii acestor tipuri de roti produsul poate fi folosit in siguranta, neintrerupt, avand si protectie antipraf si rezistenta la umiditate sau apa.

  • Silentioase si bine gandite

Rotile Zeta sunt proiectate astfel incat sa indeplineasca in mod complex toate functiile care ar putea facilita pe utilizator. Depasesc asteptarile pentru ca tin cont si de faptul ca ar trebui sa nu compromita confortul.

Sunt asadar silentioase, nu lasa urme si deci nu necesita curatare speciala a suprafetelor dupa ce ruleaza rotile in cauza. Acest lucru se intampla chiar si daca sunt tinute in loc, pentru timp indelungat si deci supuse unei presiuni.

Astfel de roti pot suporta sarcini grele, 500 de kg sau daca este o masa statica chiar si pana la 1000 de kg. Rezista si la temperaturi mari, la uzura in general, astfel ca sunt durabile si nu ruginesc. Au aplicabilitate industriala si se regasesc adesea si la paturile de spitale spre exemplu, la piese de mobilier de acest gen, la echipamente de transport de regula.

Preturile nu sunt standard pentru ca depinde de domeniu si de necesitatile in fiecare caz. Afla mai multe despre acestea si vezi oferte de roti si role pe magazinul online Tente Romania.