Inchirierea unui copiator – o solutie viabila pe o lunga perioada de timp

Copiatorul este un dispozitiv ce efectueaza printarea si copierea unor documente. Diferenta dintre un copiator si o imprimanta este modul in care copiatorul duplica documente sau imagini. Imprimanta poate copia date digitale de pe computer, in timp ce copiatoarele nu pot face acest lucru.

Dimensiunile unui copiator sunt destul de mari, dar si capacitatea de a copia este pe masura. Acest dispozitiv poate copia imultan mai multe tipuri de hartie si documente. Acesta actioneaza dupa cum urmeaza: primul pas este incarcarea, urmat de expunere, dezvoltarea si transferul, iar ultimul pas este fixarea.

Un astfel de copiator este necesar in orice firma, mai ales daca volumul lunar de copiere este unul mare. Fiecare firma are documente care necesita copiere, intr-un numar mai mic sau mai mare, iar copiatorul este cel mai bun dispozitiv care poate face asta.

Copiatoarele pot realiza duplicate ale documentelor intr-un timp foarte scurt, asadar nu mai sunteti nevoit sa asteptati dupa alte persoane care au aceeasi necesitate.

Este mai util sa inchiriati un copiator, decat sa il cumparati!

Fiind dispozitive de dimensiuni mari cu multiple intrebuintari, copiatoarele au si preturi ridicate. Daca va doriti folosirea unui copiator pentru toate documentele de care aveti nevoie, dar bugetul firmei nu permite achizitionarea unuia, inchirierea copiatorului este rezolvarea problemei.

Achizitia unui copiator presupune si  costuri in plus precum consumabilele, posibile reparatii, instruirea personalului, inlocuirea pieselor din interior sau instalarea. Pentru fiecare dintre acestea va trebui sa platiti o anumita suma plus cumpararea copiatorului.

Spre deosebire de cumpararea unui copiator, inchirierea unuia presupune mai multe avantaje de care veti beneficia. Firma noastra va pune la dispozitie inchirierea copiatoarelor la un pret accesibil si aveti incluse in chiria lunara urmatoarele: livrare, instalarea copiatorului, suportul tehnic, instruirea personalului care urmeaza sa il utilizeze, inlocuirea pieselor din interiorul copiatorului, schimbarea dispozitivului in functie de nevoile firmei si consumabilele.

In cazul achizitionarii unui copiator, nu aveti posibilitatea sa il returnati daca nu mai aveti nevoie de el, asadar va trebui sa va asigurati ca il veti folosi mereu. In ceea ce priveste inchirierea de copiatoare, contractul poate inceta daca nu mai utilizati echipamentul.

Prin pretul chiriei lunare aveti o multime de beneficii la o suma destul de mica, in comparatie cu pretul achizitiei. Consultanta de specialitate va este asigurata de catre noi, asadar nu va trebui sa va faceti probleme in cazul in care personalul nu are informatiile necesare pentru folosirea acestuia.

Mentenanta unui copiator este o alta problema solutionata de catre noi. De asemenea, exista posibilitatea sa nu stiti ce tip de echipament sa alegeti, consultantii nostri va vor ajuta in luarea deciziei potrivite.

Inchirierea unui copiator este o solutie ieftina si utila in acelasi timp. Daca va doriti sa va incadrati in bugetul alocat acestui aspect si sa beneficiati de echipamente de calitate, cea mai buna optiune este inchirierea unui copiator.

Copiatoarele noastre sunt performante si aveti parte de duplicare la o calitate foarte buna. Pretul chiriei lunare include toate beneficiile de mai sus, asadar nu va faceti griji in privinta costurilor suplimentare.