Informatii despre steroizi

Steroizii si administrarea acestora reprezinta un subiect destul de discutat in ultima perioada. Multe persoane spun ca aceste produse sunt ilegale, in timp ce altele admit ca sunt legale si destul de benefice.

Adevarul este ca orice discutie despre steroizi trebuie tratata cu atentie si detaliata incat sa se stie despre ce steroizi vorbim. DA, administrarea necontrolata a steroizilor poate dauna! Totodata, administrarea steroizilor dupa un program si un ciclu bine pus la punct ne ajuta cu adevarat sa castigam masa musculara.

Steroizii sunt folositi si in scopuri medicinale!

Multe persoane cand aud de steroizi se gandesc direct la medicamente sau substante injectabile pentru cresterea muschilor. In realitate, steroizii sunt de mai multe feluri si se incadreaza in mai multe categorii.

Asa se face ca exista steroizi ce sunt folositi in tratarea bolilor de inima sau a diverse probleme de sanatate. Anticonceptionalele se incadreaza si ele in categoria steroizilor. Cu alte cuvinte, majoritatea produselor care au rol sa stimuleze organismul in producerea anumitor procese sunt de fapt steroizi.

Steroizii anabolizanti si-au capatat renumele de produse ilegale si produse daunatoare datorita faptului ca au fost foarte multe persoane care si-au administrat steroizi injectabili sau orali fara a avea un program bine pus la punct si fara sfaturile unui expert in domeniu. Asa se face ca ceea ce vedem la Tv cu muschi umflati si sangerand sau piele crapata, sunt de fapt persoane care au folosit necorespunzator steroizi contrafacuti sau substante interzise precum Synthol.

Unde gasim steroizi originali?

Steroizii originali se gasesc atat in farmacii cat si pe diverse site-uri online. Dar mare atentie! Evitati sa cumparati steroizi de pe site-uri de anunturi sau de la diverse persoane care vand astfel de produse. Indicat este sa cumparati steroizi de la firme si site-uri de renume in domeniu, care distribuie steroizi anabolizanti originali si de calitate.

Principalele tipuri de steroizi:

Orali dupa cum si numele spune, aceste produse se administrarea pe cale orala si se regasesc in comert sub forma de pastile, capsule.

Injectabili care se gasesc inf iole si se injecteaza in muschi cu ajutorul unei seringi. Daca apelati la aceste produse, atunci trebuie neaparat sa urmati un tratament ca la carte, bazat pe sfaturile profesionistilor.

Steroizii ne ajuta cu adevara sa castigam masa musculata in doar cateva luni, insa trebuie sa alegem cu grija aceste produse, acesti furnizori, cat si tratamentul de administrare.

Concluzie:

Daca vreti sa urmati un tratament cu steroizi pentru cresterea masei musculare, atunci cumparati doar produse originale si administrati-le dupa sfaturile profesionistilor!