Lenjeriile de pat pentru hotel, un factor ce atrage/tine la distanta publicul

Indiferent daca esti sau intentionezi sa devii hotelier, trebuie sa stii despre rolul pe care lenjeria folosita il joaca in cadrul unei astfel de unitati. Vorbim despre un domeniu in plina dezvoltare, care nu conteneste sa surprinda prin servicile impecabile pe care unii reusesc sa se asigure clientilor.

Aspectele care dicteaza o astfel de alegere – a lenjeriilor de pat pentru hotel, sunt standard, dar si preferinentiale. Conteaza materialele pe care acestea le au la baza, estetica lor, confortul pe care il redau oaspetilor (deci aspecte ce tin de ceea ce oferi publicului), cat si durabilitatea lor, cum se comporta la spalari, la intretinere si asa mai departe (aspectele care te intereseaza pe tine ca administrator).

Nu poti deci face o astfel de alegere neinformat, fara a cerceta piata, fara a compara optiunile, preturile, etc. Trebuie, inainte de toate, sa te orientezi dupa un producator de lenjerii, un furnizor care iti poate oferi calitatea asteptata. Pentru a te convinge de asta, vei avea nevoie sa testezi lenjeriile, rezistenta lor la purtare si la spalare, cum se simt in contact cu pielea.

Ai aceasta posibilitate in ceea ce priveste portofoliul ce ti-l pune la dispozitie in acest sens Brodank, un producator cu istorie pe nisa de profil. Gasesti pe pagina sa lenjerii-hotel.ro o varietate de textile si solutii pentru unitatile HoReCa. Descopera si in randurile urmatoare cateva aspecte cu privire la cum trebuie sa fie lenjeriile pentru a atrage si nu pentru a tine turistii la distanta.

Tipul tesaturilor

In mod definitoriu, materialul pe care acestea il au la baza este un factor determinant. Bineinteles, bumbacul este vedeta in cazul acestora, insa si combinatiile de tesaturi de calitate premium sunt optiuni valabile. Descopera lenjerii de pat hotel realizate din bumbac satinat, damasc, damasc satinat, percale si alte astfel de tesaturi recunoscute pentru calitate in portofoliul Brodank.

Densitatea fibrelor

Iata un alt factor ce va necesita atentia ta. Cu cat fibrele sunt mai dense, cu atat lenjeriile vor fi mai rezistente. Bineinteles, nu inseamna ca este singura ta optiune. Dispui de variante diverse de fibre dintre care poti alege, bucurandu-te in acelasi timp si de rezistenta, in cadrul site-ului lenjerii-hotel.ro.

Dimensiunile pieselor

Ai in vedere ca fiecare pat prezinta dimensiuni variate, deci si lenjeriile va trebuie sa se plieze pe acestea, pentru ca oaspetii sa nu simta nici un disconfort. Exista marimi standard pentru lenjerii, insa acestea pot varia. Descopera variantele pe care ti le propune Brodank si alege ceea ce corespunde cu nevoile hotelului.

Alege sa comanzi mostre pentru lenjeriile de interes daca nu esti deplin convins ca sunt ceea ce ai nevoie, pentru a face apoi comanda care corespunde cu asteptarile tale.

Despre avantajele pe care le ai devenind client al acestui producator poti sa afli mai multe de pe site-ul sau – lenjerii-hotel.ro, insa in principiu te vei bucura de o calitate durabila pentru lenjeria hotelului tau, deci si de aprecierea celor care ii vor trece pragul.