Livreaza mai repede si mai organizat cu Softul gestiune restaurant

Zilnic restaurantul tau primeste zeci de comenzi online, iar de cele mai multe ori este dificil sa le gestionezi eficient pentru a nu aparea intarzieri in livrare sau clienti nemultumiti.

Cred ca zilnic intampini probleme cu zecile de note de comanda care sunt imprastiate prin toata bucataria si pe care nu mai stii cum sa le organizezi ca sa nu ratezi nimic si sa te incadrezi in timpul de livrare estimat.

Iti propunem sa iti imaginezi cum ar fi sa ai o bucatarie organizata indiferent de numarul de comenzi online primite zilnic si sa livrezi comenzile in timpul estimat sau poate chiar mai repede.

Am descoperit toate aceste probleme la partenerii nostri din domeniul food delivery de aceea am venit in ajutorul lor cu un soft catering https://webmagnat.ro/food-delivery care sa ii ajute in rezolvarea acestor probleme.

Solutia este formata din 3 componente care in final ajuta la o organizare mai buna a intreg procesului de la preluarea comenziilor pana la livrare:

  1. Shop online – Platforma delivery HORECA

Pe orice site restaurant clientilor tai ar trebui sa le fie usor sa plaseze comenzi, sa poata verifica simplu meniul, sa vizualizeze produsele care sunt comandate cel mai des sau cele complementare pentru a realiza simplu un meniu complet si nu in ultimul rand sa poata comanda de pe orice dispozitiv.

Un astfel de site de livrare mancare poate fi primul pas pentru ca restaurantul tau sa se dezvolte si in mediul online, utilizatorii nu comanda online mancarea daca nu vad cum arata preparatele si daca nu au descrieri si informatii despre fiecare preparat.

  1. CRM – Managementul procesului de livrare

Odata primita comanda prin intermediul shop-ului online ea poate fi foarte simplu de gestionat datorita acestui sistem CRM integrat cu siteul restaurant. Te ajuta in organizarea intreg procesului pentru fiecare comanda fapt ce duce la eficientizarea unor procese si la economisirea timpului pe care sa il poti folosi in procesarea altor comenzi.

Acest soft te ajuta sa procesezi comenzile online, sa ai clienti mai multumiti si sa iti cresti afacerea.

  1. Aplicatie Mobila Livratori

Livratorii tai vor fi mereu la curent cu toate informatiile de care au ei nevoie pentru a livra in cel mai scurt timp comenzile, iar tu vei putea sa ai control si vizibilitate asupra intregului sistem de livrare pentru a il putea optimiza continuu.

De foarte multe ori nu se pune accent pe o organizare eficienta care ar putea sa fie realizata foarte usor cu ajutorul programelor de gestiune restaurant. Acest soft catering https://webmagnat.ro/food-delivery simplifică intregul proces de preluare si prelucrare al comenzilor si te ajut sa iti dezvolti afacerea.