Nolia – produse de calitate si cursuri de specialitate in manichiura

Esti pasionata de manichiura cu gel si doresti sa inveti cum se realizeaza? Vrei poate sa iti faci o cariera din asta? Sau poate doresti sa economisesti banii pe care in mod normal ii dai intr-un salon si sa iti realizezi singura manichiura?

Atunci ai de facut doua lucruri: in primul rand, sa urmezi cel putin un curs de specialitate in acest sens si apoi sa iti cumperi produsele care te vor ajuta sa realizezi o manichiura perfecta, de calitate, aplicand tot ceea ce ai invatat.

Intr-adevar, cursurile sunt primul pas. In mediul online se gasesc o multime de tutoriale video care te invata cum sa realizezi o astfel de manichiura, insa un curs te va ajuta sa intelegi in detaliu anumite tehnici si cum sa le aplici corect.

Dupa cum mentionam mai sus, al doilea pas important este achizitia de produse necesare. In urma cursului vei afla care sunt produsele pe care trebuie sa le achizitionezi. Intr-adevar, aici vorbim despre o mica investitie la inceput, insa aceasta se va amortiza in scurt timp.

Nolia Shop – magazinul tau cu produse pentru unghii

Produsele sunt esentiale pentru rezultatul final. De calitatea lor depinde rezistenta manichiurii, felul in care arata si efectele secundare pe care acestea le-ar putea avea asupra unghiilor.

Magazinul online Nolia Shop iti pune la dispozitie toate resursele pentru ca manichiura pe care o realizezi sa fie de o calitate ireprosabila. Vorbim de produse precum geluri UV, baze si topuri, oje semipermanente, diverse accesorii si consumabile (pensule unghii, pile, sabloane) si, bineinteles, echipamentele profesionale si instrumentele necesare realizarii manichiurii.

Calitatea este cuvantul care sta la baza acestor produse. Echipa Nolia Shop testeaza fiecare produs inainte de a-l oferi spre vanzare. In acest fel se poate verifica rezistenta, eventualele modificari ce apar in timp etc.

Nolia Academy

Nolia nu este doar despre produse profesionale despre unghii. Din dorinta de a le invata pe viitoarele manichiuriste cat mai multe din tainele acestei meserii, a aparut Nolia Academy. Aici este locul unde toate visele prind contur. Vorbim de o echipa de traineri si specialisti ce au cursurile si experienta necesara pentru a le ghida pe doritoare in acest sens.

Poti alege sa urmezi cursuri in mediul virtual si chiar fizic, participand la seminarii si workshop-uri din care vei invata tehnici noi in manichiura.

Pentru mai multe detalii despre magazinul Nolia Shop si produsele ce se regasesc acolo, dar si despre cursurile realizate in cadrul Nolia Academy, cele interesate sunt invitate sa acceseze site-ul oficial.