Nu esti multumit de agentia ta SEO? Iata ce trebuie sa faci

Nu esti multumit de agentia SEO alaturi de care colaborezi pentru cresterea vizibilitatii site-ului tau?

Nu esti singurul.

Serviciile SEO fac deseori subiectul nemultumirilor, din cauza nerealizarii sarcinilor de lucru, a rezultatelor nesatisfacatoare, intarzierilor, comunicarii defectuoase etc. Antreprenorii raman dezamagiti de rankingul afacerii si nu reusesc sa inregistreze mai multe vanzari.

Daca si tu te afli intr-o situatie similara, poate ca este momentul sa faci o schimbare pentru ca site-ul si business-ul tau sufera.

De ce ajung firmele sa renunte la o agentie seo?

Optimizarea pentru motoarele de cautare (https://www.seoagency.ro/) poate face ca site-ul tau sa creasca pe o pozitie superioara, dupa anumite cuvinte cheie, in listarile Google. Prin urmare, poti sa obtii mai mult trafic pe site din cautarile organice. Aceasta este esenta SEO si cam asta este ceea ce stiu cei mai multi intreprinzatori despre optimizarea site-ului.

Cand o agentie seo se apropie de un business, in prima instanta ii prezinta acesteia o imagine uimitoare: tone de trafic pe site, crestere rapida a afacerii, venituri mai bune etc. Convins de acest marketing, de preturile accesibile, de promisiunile curajoase, tu, ca om de afaceri ajungi sa platesti tariful care ti se cere si sa cumperi servicii SEO.

De aici inainte, mai multe lucruri pot merge prost:

  • Astepti cateva luni, dar nu se intampla nimic bun cu site-ul tau. Simti ca irosesti bani.
  • Primesti mesaj de la Google pentru ca ai fost penalizat. Traficul si presupusele actiuni de optimizare au un impact negativ.
  • Intr-adevar traficul pe site-ul tau creste, dar nu acelasi lucru este valabil pentru vanzari. Oamenii ajung pe site-ul tau, dar nu cumpara.
  • Observi o crestere puternica a traficului, urmata insa de o cadere foarte mare. Nu poti sa-ti dai seama ce s-a intamplat.

Daca observi unul din aceste lucruri, cel mai probabil nu ai angajat o agentie seo buna. Acei specialisti pot fi prinsi intr-o epoca trecuta si aplica tactici seo redundante sau riscante in 2019 – cum ar fi umplerea site-ului cu prea multe cuvinte cheie, creare de backlinkuri spam, publicare advertoriale (https://www.seoagency.ro/advertoriale-seo/) si promovare de continut de slaba calitate sau chiar duplicat, pagini ascunse tip doorway, site oglinda etc.

Fereste-te de o astfel de agentie seo

Exista foarte multe agentii seo pe piata, dar ar trebui sa te feresti de cea care iti promite rezultate extrem de indraznete, vizibile peste noapte.

O astfel de agentie te impresioneaza cu jargonul folosit si iti promite ca vei ajunge numarul 1 pe piata pe care activezi, fara macar sa cunoasca detaliile domeniului afacerii tale; totul, pentru un pret extrem de accesibil. Nu poti discuta usor cu specialistii lor seo si nu sunt dispusi sa-ti explice cum actioneaza si de ce. Daca o agentie seo iti promite ca te vei clasa pe primele pozitii maine, ar trebui sa fii foarte sceptic.

Cand lucrezi cu o agentie seo necorespunzatoare, e usor sa-ti pierzi increderea in seo si in perspectivele de clasare mai buna.Cand ar trebui sa inchei colaborarea cu firma de seo cu care colaborezi?

  1. Nu este deschisa cu tine si nu-ti spune cum va obtine rezultatele targetate.
  2. Nu este la curent cu cele mai noi modificari ale algoritmilor
  3. Observi ca numarul backlinkurilor a explodat dintr-o data
  4. Nu ai nicio idee despre ce face si cum face pentru a-si respecta contractul
  5. Agentia SEO nu are o viziune sau o directie strategica.

Si totusi, ce agentie seo ar trebui sa cauti?

Ai nevoie de o agentie seo capabila sa imbunatateasca traficul pe site-ul tau si sa te ajute sa obtii rezultate de calitate. Ar trebui sa poti comunica foarte usor cu specialistul tau seo.

SEO este unul din cei mai importanti factori de succes pentru afacerea ta, iar daca vrei ca afacerea ta sa cunoasca dezvoltarea pe care o doresti, ar trebui sa colaborezi cu o agentie seo care este la curent cu noile tendinte in seo.

SEO a avansat intr-o epoca a modificarii rapide a algoritmilor motoarelor de cautare, cu tehnici inovatoare de marketing de continut, integrare social media, recenzii si review-uri din partea clientilor, backlinkuri de calitate, o viteza foarte buna de incarcare a site-ului, disponibilitate mobila etc.

Seoagency.ro poate fi exact agentia seo pe care o cauti acum. Noi suntem constienti de toate aspectele ce tin de marketingul contemporan, inclusiv de experienta utilizatorului, creare de continut si multe altele.