O petrecere a burlacitelor memorabila – ce cadouri sunt nelipsite de la acest eveniment

Atunci cand organizezi petrecerea burlacitelor trebuie sa ai in vedere ca, la fel ca si evenimentul ce va urma adica nunta, totul este despre o singura oportunitate. Asadar responsabila fiind cu aceasta misiune, trebuie sa te straduiesti sa faci totul interesant.

Pentru ca tematica evenimentului este de asa natura, poti miza pe cateva cadouri haioase. Acestea vor fi deliciul serii. Traditia spune ca toate fetele care participa la aceasta petrecere au parte de un cadou simbolic care sa ramana amintire a unei nopti de neuitat. In acest sens o recomandare este magazinul online 3gifts.ro. Iata si cateva recomandari pentru a nu da gres cu alegerile facute:

  • De la amuzant la grotesc poate fi uneori doar un singur pas. Asadar prefer sa tii cont de limita intre cele doua si daca stii ca personajul principal, anume viitoarea mireasa, nu are simtul umorului pastreaza tematica petrecerii in limitele clasice.
  • Gandeste practic. Ceea ce vei achizitiona pentru petrecerea aceasta ar putea fi lucruri folosite si pe viitor. Asadar o cana revolver, o hartie igienica cu emoticon ca design sunt amuzante, dar deservesc si unui scop practic pana la urma. Toata lumea va aprecia ideea de a combina utilul cu placutul.
  • In cadrul paginii 3gifts.ro se vor gasi de asemenea si cadouri pentru barbati sau cele de stil romantic, cadouri interesante. Spre exemplu pentru un pasionat de fotografie, o pusculita cu aceasta forma este o idee buna sau pentru cei pasionati de gatit un curatator si tocator in forma de ascutitoare va fi un cadou inedit si apreciat.
  • Idei mai indraznete ar putea fi si ele parte din petrecere. Sunt sarea si piperul si provoaca la jocuri tematice. Totusi acestea ar putea fi folosite in cadru restrans, in grupul de prietene ale miresei, pentru a nu fi prost interpretata ideea petrecerii. Pana la urma pot fi gluma, serii dar nimic mai mult.
  • Evita stereotipurile. Daca ne uitam la stilul petrecerilor de acest gen asa cum sunt ele organizate de catre cei din afara tarii ne dam seama ca sunt si sterotipuri: mireasa poarta coroana, voal si alte accesorii simbolice de acest gen. Nu trebuie sa fie neaparat asa astfel incat jocurile de baut, cu spin arrow spre exemplu pot fi la fel de bine folosite si la publicul feminin, nu doar la petrecerile pentru burlaci. Descopera si alte idei nebunesti de acest gen la 3gifts.ro.

Bugetul este o problema? Din fericire, magazinul online de care aminteam este unul generos in oferte in asa fel incat vei gasi lucruri pe care sa le achizitionezi fara sa te plangi de buget. Totusi este singura ocazie cu care mireasa are sansa de a se bucura de statut de burlacita, sarbatorita ca atare, ultima sa zi in calitate de domnisoara. Traditia spune ca aceasta este seara nebuniilor pentru a profita aceasta libertate.

Tine cont de asemenea ca nu toata lumea are simtul umorului si nu apreciaza unele glume. Cadourile alese pentru aceasta petrecere trebuie sa fie potrivite pentru cele care participa la eveniment.