Schimbare display iPhone XS resigilat

Cand vine vorba despre cumpararea unui telefon nou, ne dorim un telefon cat mai performant, cat mai nou, cu cele mai bune camere, cea mai buna baterie, sa fie de ultima generatie. Dar, un astfel de telefon este foarte scump, iar daca ai un buget mai limitat, poate ca prima tendinta ar fi sa te orientezi catre un telefon mai ieftin. Dar, exista o varianta de a-ti cumpara telefonul mult dorit la un pret mai mic, reusind sa economisesti aproximativ 200-300 de lei. Deci, poti sa cumperi telefonul resigilat. Doar ca multe persoane se feresc de cumpararea unui telefon resigilat, pentru ca nu inteleg cu adevarat ce presupune acesta si ei cred ca vor primi un telefon spart, stricat, nefunctional, fiind apoi necesare unele reparatii. Dar, acest lucru nu este posibil. Pentru a lamuri ce presupune cu adevarat un telefon resigilat, este indicat sa urmaresti randurile de mai jos.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon nou, are dreptul de a-l returna in maxima 30 de zile. In acest timp persoana va utiliza telefonul, dar poate ca isi va da seama ca nu ii place, ca avea asteptari mai mari, nu este multumita de el. Ei bine, in aceasta situatie ea are dreptul sa il returneze. Dar, inainte de a se accepta returul se va verifica starea telefonului, iar daca telefonul este zgariat, spart sau nu functioneaza bine, returul nu se va accepta. Dar, daca telefonul functioneaza perfect, nu are nicio zgarietura, returul se va accepta, persoana isi va primi banii inapoi, iar telefonul se va expune din nou la vanzare dar cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Deci, daca vrei sa iti cumperi un iPhone XS, de exemplu, iar acei 200-300 de lei sunt banii care iti lipsesc din buget, poti sa te gandesti la varianta de a-l cumpara resigilat, pentru ca telefonul nu va fi spart sau zgariat si sa fie necesar un nou display iPhone XS. Chiar daca telefoanele seriei iPhone X sunt cele mai fragile pe care Apple le-a realizat vreodata, nu se zgarie daca sunt utilizate cu grija. 

Telefonul resigilat este redus pentru faptul ca a fost utilizat pentru o perioada maxima de 30 de zile de o alta persoana, nu pentru ca este nefunctional sau spart. Dar, dupa ce returul se accepta, telefonul este curatat si ambalat profesional, iar apoi va fi expus la vanzare cu reducerea aferenta.

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna ca nu vei fi primul utilizator al telefonului, inseamna ca a mai fost utilizat de catre o alta persoana inaintea ta pentru o perioada maxima de 30 de zile. Returul se accepta in cazul in care telefonul functioneaza si arata perfect, iar apoi se va expune la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Un telefon resigilat nu este un telefon spart sau stricat.