Servicii de calitate realizate cu echipamente de top la Clinica Medoptic

Este esential sa mentinem sanatatea ochilor nostri. Din acest motiv, specialistii ne recomanda sa efectuam consultatii oftalmologice in mod periodic, fie ca observam sau nu modificari in ceea ce priveste vederea. Stiti cum se spune – mai bine sa previi decat sa tratezi!

In cadrul clinicii oftalmologice Medoptic putem beneficia de o serie de servicii la standarde de top si anume:

  • Consultatii oftalmologice complete – acestea sunt realizate de catre o echipa de profesionisti cu ajutorul unor echipamente medicale de ultima generatie. Printre acestea amintim: microscop de operare LuxOR LX3, CENTURIONÒ Vision System, Topcon’s 3D OCT, microscop specular KONAN, Laser VISUALAS YAG III, sistem de proiectie LCD – 100XP, PlusoptiX S09, biomicroscopul Topcon SL-D4, un software profesional dedicat, refractometru Topcon RM-8900, perimetru computerizat Optopol PTS1000 si Blephasteam. Asistentele si personalul inalt calificat din cadrul clinicii se ocupa de educatia medicala a pacientului. De asemenea, ii ofera acestuia consultanta in legatura cu afectiunea oftalmologica de care acesta sufera sau in legatura cu interventia chirurgicala pe care acesta urmeaza sa o faca.
  • Investigatii de specialitate – acestea au scopul de a diagnostica evolutia unor afectiuni oftalmologice (glaucom, degenerescenta maculara legata de varsta etc.). Investigatiile pe care le putem efectua in cadrul clinicii Medoptic sunt urmatoarele: biometrie, examen fund de ochi, gonioscopie, microscopie speculara, pahimetrie, topografie corneana, tomografie nerv optic si tomografie retiniana.
  • Interventii chirurgicale complexe – pacientii ce efectueaza in cadrul clinicii Medoptic diverse interventii chirurgicale se bucura de un bloc operator nou si modern de chirurgie oftalmologica. Siguranta pacientilor este prioritara aici, astfel incat acestia au la dispozitie toate conditiile pentru ca operatiile sa se desfasoare la standarde inalte. Printre interventiile chirurgicale pe care le putem face la Medoptic precizam operatia de cataracta, chirurgia plastica si reconstructiva si chirurgia glaucomului.
  • Tratamente laser – Medoptic utilizeaza laserul ultramodern Carl Zeiss Meditec – VISUAL YAG III COMBI, cu ajutorul caruia echipa de medici specialisti poate efectua cu succes interventii precum capsulotomie, iridotomie laser, trabeculoplastie laser neselectiva si fotocoagulare retinara laser. De asemenea, tratamentul laser este folosit si in cadrul chirurgiei refractive pentru tratarea unor afectiuni precum miopia, hipermetropia si astigmatismul. Cu ajutorul acestui tip de tratament pacientii isi vor corecta vederea, fara a mai fi nevoie sa poarte ochelari de vedere sau lentile de contact.

Echipa Medoptic

Echipa medicala a clinicii oftalmologice Medoptic are in componenta sa specialisti cu o mare experienta in acest domeniu. Vorbim de o echipa tanara de medici care detin toate cunostintele necesare si sunt constant instruiti pentru a putea folosi la maxim functiile echipamentelor moderne de care clinica beneficiaza. In acest fel, avem garantia unui diagnostic precis si a unor interventii chirurgicale realizate cu succes.

Mai multe informatii despre clinica Medoptic si serviciile pe care aceasta le ofera pacientilor sai le puteti descoperi accesand site-ul oficial al acesteia.

DISCLAIMER: Informatii oferite de personal avizat, dar pentru ca fiecare caz este particular e nevoie de un consult de specialitate pentru a stabili conduita terapeutica. Evitati automedicatia!