Sfaturi pentru largirea pantofilor din piele

Stim prea bine faptul ca incaltamintea din piele reprezinta o alegere foarte inspirata din o multime de puncte de vedere iar in acest sens probabil ca nu ar trebui sa mai insistam. Totusi, uneori chiar si pantofii din piele naturala pot prezenta anumite probleme. Iar cel mai adesea aceste probleme sunt legate de potrivirea cu forma piciorului.

Ei bine, se poate intâmpla ca o pereche de pantofi din piele naturala sa te strânga, iar in acest sens exista o multime de solutii. Despre aceste solutii ne-am propus sa vorbim si noi in acest articol.

Mai exact, am contactat echipa de la Tocmania.ro, magazin online de incaltaminte in oferta caruia poti gasi incaltaminte dama piele naturala la cele mai bune preturi, pentru a afla care sunt cele mai eficiente trucuri pentru largirea pantofilor din piele.

Astfel, daca si tu te confrunti cu aceasta problema, atunci urmatoarele sfaturi si recomandari iti pot fi de mare ajutor. Iata care sunt trucurile pe care ar trebui sa le incerci:

Congelatorul s-ar putea sa-ti fie de ajutor

Te-ai gândit vreodata sa iti pui pantofii din piele naturala in congelator? Probabil ca nu, deoarece suna nebunesc. Totusi, congelatorul te poate ajuta sa iti largesti pantofii din piele.

Foloseste doua pungi sigilate cu apa in interior, pe care le vei pune in interiorul incaltamintei. Astfel, atunci când apa din pungi va ingheta, pantofii se vor largi si vor fi astfel mult mai confortabili.

Nu doar apa inghetata e utila ci si apa fierbinte

Daca nu te incânta numaidecât ideea de a-ti pune pantofii in congelator, atunci poti incerca sa ii largesti folosind apa fierbinte. Tot ce trebuie sa faci este sa torni apa fierbinte in vârf, foarte rapid, iar apoi la calcâi. Dupa incalta pantofii si poarta-i macar câteva ore.

Totusi, ai grija ca pantofii din piele sa fie cusuti si nu lipiti, deoarece apa fierbinte poate cauza dezlipirea lor, ceea ce sigur ca nu iti doresti.

Foloseste o solutie speciala pentru largirea pantofilor

Metodele de mai sus iti pot parea a fi oarecum extreme, asa ca poate nu te incânta ideea folosirii lor. Ei bine, gasesti si metode alternative mult mai prietenoase si mai simple totodata. Mai exact, ai putea avea in vedere si posibilitatea de a folosi o crema special conceputa pentru largirea incaltamintei din piele.

Sunt multe spray-uri si creme speciale in magazinele de incaltaminte asa ca le poti incerca.

Incalta o pereche de sosete umede

Un alt truc care se poate dovedi a fi de mare ajutor pentru largirea pantofilor din piele implica purtarea sosetelor umede. Totusi, ai grija sa nu aiba prea multa apa, ci ar fi mai bine sa le storci putin inainte. Cu sosete umede in picioare plimba-te prin casa iar astfel pantofii se vor largi.

Dupa aplicarea trucului, foloseste hârtie mototolita pe care trebuie sa o introduci in pantofi. Astfel, pantofii din piele vor deveni mult mai confortabili.

Acestea sunt, asadar, câteva dintre cele mai cunoscute trucuri care te pot ajuta sa iti largesti pantofii din piele naturala. Pune-le si tu in practica, iar rezultatele obtinute sigur te vor incânta!