Sfaturi utile pentru o mocheta impecabila

Mocheta reprezinta unul dintre produsele din casa care se murdaresc cel mai frecvent, mai ales daca patrundeti incaltat. Astfel, este foarte important ca aceasta sa fie curatata impecabil, pentru a va asigura ca nu aveti in casa microbi sau bacterii periculoase, care sa va afecteze starea de sanatate.

Tocmai de aceea, pentru o mocheta curata si rezistenta, in cadrul articolului de astazi vom dezbate cateva sfaturi utile pe care ar fi bine sa le puneti in aplicare. Va asiguram ca va vor fi utile!

Evitati detergentul pentru rufe

De cele mai multe ori, pentru curatarea mochetei suntem tot mai tentati sa folosim detergentul pentru rufe, considerand ca acesta va putea face aceeasi treaba ca si in cazul hainelor. Cu toate acestea, detergentul pentru rufe trebuie folosit strict pentru curatarea hainelor, in cazul mochetei existand alte variante de solutii pentru curatare, care vor oferi un rezultat foarte bun.

De asemenea, solutiile de curatare a mochetei va vor proteja mocheta, astfel incat sa va puteti bucura mai mult timp de produsul dumneavoastra.

Mai mult decat atat, detergentul pentru rufe produce o cantitate considerabila de spuma care patrunde in fibrele mochetei, iar pentru a o indeparta, va trebui sa va folositi o cantitate foarte mare de apa. Astfel, apa va patrunde in profunzime, ceea ce va duce la o deteriorare mult mai rapida a mochetei.

Renuntati la inalbitor

In cazul in care mocheta dumneavoastra este alba, probabil veti fi tentat sa o curatati folosind inalbitorul clasic. Aceasta substanta, fie ea si dizolvata in apa, este foarte daunatoare pentru orice tip de mocheta.

Mai mult decat atat, inalbitorul poate pata mocheta, pete de care veti scapa foarte greu, doar cu ajutorul unei curatari chimice de calitate. In plus, inalbitorul, ca si in cazul detergentului de rufe, conduce la o deteriorare foarte rapida a fibrelor mochetei.

Optati pentru o echipa de specialisti

La momentul actual exista numeroase firme de curatenie care sa va ajute pentru a obtine o locuinte impecabila, cu un minim de efort. Chiar si in cazul banalei mochete, va sugeram sa apelati la o echipa de profesionisti, care sa se ocupe de curatarea perfecta a produsului dumneavoastra.

De asemenea, procedura va dura mult mai putin decat daca v-ati ocupa dumneavoastra, oferind rezultate foarte bune, pe care nu veti avea cum sa nu le remarcati. Toate acestea intr-un mediu sigur, utilizand produse de calitate superioara, care nu vor deteriora in niciun fel mocheta.

Mentine mocheta impecabila impreuna cu restul casei tale

Pentru ca ultimul punct a fost dedicat firmelor de curatenie, nu putem sa nu va recomandam firma Edbrit Clean, daca va doriti ca locuinta dumneavoastra sa arate impecabil. Edbrit Clean este o firma de curatenie a caselor din Iasiutilizand produse profesionale, pentru a obtine rezultate maxime.

De asemenea, in cazul in care locuinta dumneavoastra a fost supusa renovarii, atunci trebuie sa stiti faptul ca Edbrit Clean ofera servicii de curatenie dupa constructor in Iasi, pentru a obtine o casa perfecta, chiar daca au avut loc diferite modificari. Contactati-ne acum si nu veti regreta!