Stampile Trodat

Trodat este numele celui mai mare producator de stampile de cauciuc. Desi are sedii in mai multe tari si peste 1000 de angajati, sediul oficial este in Austria.

Prima stampila purtand numele Trodat a fost fabricata in anul 1947, iar numele Trodat vine de la TRO Trolitul si DAT prescurtarea de la Data. Primele astfel de stampile erau dure si erau fabricate din Trolitul un material plasticos, nu tocmai cauciucat cum sunt stampilele din ziua de azi.

Trodat a introdus recent stampilele din seria Mobile 9411, 9412 si 9413 care sunt vazute a fi cele mai bune stampile din lume. Totodata, seriile 5200 sunt la fel de eficiente, fiind considerate a fi stampile profesionale care sunt totusi destul de mici pentru a fi carate in buzunar oriunde am avea nevoie de ele.

Diversitatea de produse ce sunt exportate din China acopera in momentul de fata cam orice domeniu, iar stampilele nu se abat de la asta. Multe persoane ajung sa cumpere stampile de slaba calitate importate din China, vazand pretul mic, insa in cele din urma ajung sa fie total dezamagiti de calitatea acestora.

Pe langa online se gasesc o varietate de stampile la vanzare, tot aici gasim si accesorii pentru stampile, tusiere, tus, cat si stampile din lemn. De asemenea, putem cumpara doar anumite parti ale stampilei. Daca dorim doar aparatul putem cumpara doar aparatul, iar daca dorim doar placuta, atunci putem comanda doar placuta stampilei.

Stampilele sunt esentiale pentru orice societate comerciala, iar stampilele de calitate ne garanteaza o desfasurare a activitatii mai lejera si fara batai de cap.