Trendul salopetelor continua – de adaugat in garderoba anului 2019

Un articol vestimentar feminin care se pare ca nu cunoaste varsta este salopeta. Alaturi de nelipsita rochia, aceasta devine un must have in garderoba reprezentantelor feminine care doresc sa se mentina in tendinte, sa iasa in evidenta prin tinute spectaculoase.

Indiferent de ocazie, salopeta potrivita poate face diferenta de stil, poate constitui piesa de rezistenta, ideala pentru a afisa de fiecare data o imagine impecabila, deosebita. Desigur ca nu trebuie trecut peste principiul calitatii si nu se va face compromisuri nici vizavi de trenduri. Sunt atat de diverse si atragatoare, incat o provocare la care trebuie sa raspunzi daca doresti sa faci o astfel de achizitie se refera la aplicarea simtului estetic.

Poti opta pentru acele modele de salopete dama chic, care sa iti evidentieze formele frumoase ale corpului sau poti miza pe una in croi lejer, care sa estompeze din imperfectiuni. Astfel nu trebuie sa te mai simti complexata ca tinuta ar putea lasa la vedere o zona ce te jeneaza.

Cu piciorul lung sau scurt, dupa cum permite vremea de afara, simple sau cu imprimeuri deosebite ori alte detalii decorative spectaculoase, salopetele pe care le regasesti in colectia magazinului Clessidra.ro sunt o incantare.

Indiferent ca este vorba despre o iesire in oras, despre o sesiune de shopping, un eveniment formal sau informal, o zi la birou, o seara in oras, cina intr-un restaurant select sau orice alta ocazie, salopeta este completarea dorita, de fiecare data, a unui look de exceptie.

Ce recomanda salopetele de la Clessidra?

Pentru ca alegerea unui astfel de articol vestimentar trebuie realizata intotdeauna cu responsabilitate, iti prezint in randurile mai departe cateva motive pentru care iti recomand colectia oferita de acest magazin online. De altfel, sa tii cont ca sunt criterii ce ar trebui sa le bifezi intotdeauna cand ai de facut orice achizitie ce vizeaza partea de vestimentatie.

Materialele ce le au la baza

Daca vrei ca tinuta ta sa iasa in evidenta, in primul rand trebuie sa bifezi criteriul calitatii. Indiferent de designul salopetei, daca materialul ei este unul inferior, intreaga imagine va lasa de dorit. Clessidra a inteles aceasta necesitate, astfel ca modelele pe care ti le-a pregatit nu fac niciun compromis vizavi de confortul si eleganta pe care le asigura numai textilele inalt calitative.

Croiul salopetei

Chiar daca este simpla sau dupa un tipar mai complex, atat timp cat croiul este unul atent realizat, definit de cusaturi de calitate si fara ate sau alte detalii inestetice, salopeta este din categoria celor recomandate.

Vei regasi astfel de optiuni, intr-o mare diversitate de modele, in portofoliul magazinului Clessidra. Orienteaza-te vizavi de aceasta alegere dupa cele care se pliaza cel mai bine stilului tau, respectiv care se aseaza elegant pe corp, in functie de forma siluetei tale.

Imprimeuri si culori dupa tendintele actuale

Deja nu mai ai cum sa impresionezi printr-o salopeta intr-o culoare ce era la moda in anul anterior. Trebuie sa te pliezi pe trenduri, deci sa achizitionezi o salopeta intr-o paleta cromatica de actualitate, care sa te ajute sa faci senzatie.

Descopera gama variata de salopete de pe clessidra.ro si bucura-te de aparitii exceptionale.

Top of Form

Bottom of Form